cure za dopisivanje

petak, 13. siječnja 2012.

Dopisivanje Preko Interneta

Za dopisivanje preko interneta prije mnogo godina mislilo se da je to posljednja nada za očajnički osamljene ili one koji se smatraju "nesposobnijim" u pronalaženju partnera. Takva upoznavanja  preko interneta su ponekad negativne percepcije, iako to u stvarnosti nije opravdano.

Internet je promijenio sve to.

Dakle, uzmimo da ste nedavno prošli kroz razvod ili ste prekinuli dugogodišnju vezu i sada osjećate potrebu da upoznate nove ljude. Možda ste upravo preselili u novi grad.

Bilo kako bilo znate da postoji puno novih ljudi s kojima možete postati prijatelji. Ako još uvijek niste raspoloženi za izlaske, ali još uvijek osjećate potrebu da razgovarate s nekim, pokušajte dopisivanjem preko interneta. Ne morate ići na internet u potrazi za novom ljubavi ili nove djevojke.                                              
Možete otići online pronaći cure za dopisivanje i postati dobar prijatelj.
Naići ćete na neku osobu u kojoj ćete prepoznati ono što tražite i tko zna možda se i zaljubite kroz prijateljstvo. Nikad ne znate što vam sudbina donosi.

Sajtovi za dopisivanje

Dopisivanje preko interneta može otvoriti nova vrata i mogućnosti.
Prva stvar koju ćete učiniti je istraživanje,npr sajtovi za upoznavanje koji odgovaraju vašim potrebama, a ja ću vam predložiti neke.

Postoje velike web stranice koje nude mnogo dodataka kao što su live video chat. Na vama je da odaberete što vam odgovara.
Nakon što odaberete sajt, slijedeća stvar koju trebate učiniti jest napisati svoj profil. Napišite profil koji će dobiti pozornost, koji će biti zabavan i zanimljiv.
Nakon što ste sve to napravili možete početi s dopisivanjem preko interneta. Ako ne uspijete iz prve ili druge nemojte odmah odustati i misliti da nikada nećete pronaći djevojku vaših snova. Nove djevojke svakodnevno dolaze na sajtove za dopisivanje preko interneta. Mnoge od njih su djevojke koje će vas htjeti upoznati. Vaš stav je najvažniji!

Najbitnije kod dopisivanja sa curama je da budete strpljivi. Nakon što uspostavite kontakt nemojte odmah pitati osobne informacije kao što su njeno pravo ime ili gdje živi. Održavajte razgovor zabavnim i zanimljivim da bi se ona ugodno osjećala u dopisivanju s vama preko interneta. Samo imajte strpljenja i vaš uspjeh je zagarantiran.
Zabavite se, budite smiješni i zabavni. Zainteresirajte ih tako da ponovo žele razgovarati s vama. Optimističan stav ih privlači.
Pohvalite često i iskreno. Ništa na svijetu ne otvara vrata kao kompliment, dopustite im da se osjećaju dobro u svom tijelu. Obraćajte pozornost na ono što napiše i postavljajte odgovarajuća pitanja. Neka primijeti da ju slušate.

Učinite da se osjeća zanimljivom i da vidi da ste baš vi zainteresirani za nju. Postavljajte pitanja o njoj i stvarima koje ju interesiraju to će vam dati puno mogućnosti da vam kaže zanimljivosti o sebi. Postavljanje pitanja i slušanje dat će joj do znanja da ste zainteresirani za nju.

Nemojte biti primitivni. Ako dobijete puno odbijanja, vjerojatno biste trebali promijeniti pristup ali ne odustajte, više cura + dopisivanje sa curama na internetu = više uspjeha!

Prihvatite svaki neuspjeh kao korak bliže uspjehu!

Nema komentara:

Objavi komentar