cure za dopisivanje

petak, 13. siječnja 2012.

Dopisivanje Sa Curama

Dakle, prijavili ste se za online dopisivanje sa curama.

Na takvim stranicama imate  cure za dopisivanje koje su lijepe i pametne,ali nisu imale priliku pronaći dečka iz snova.Naravno, kako biste pronašli savršenu partnericu morate dobiti njihovu pažnju.

Što možete učiniti kako bi vas ona zamijetila?Što morate učiniti da osjeti da vas mora upoznati i saznati što više o vama?

Pisanje profila

Pisanje profila vam se u početku može činiti teškim, međutim da biste si olakšali posao možete ga podijeliti u cjeline; prvi dio neka bude uvod,u drugom dijelu napišite nešto o vama i u trećem dijelu napišite što se nadate da će te pronaći na online dopisivanju sa curama.

Uvod je jednostavan, možete ga započeti s "Bok moje ime je..." (nemojte koristiti svoje pravo ime, to je privatna informacija i ostavite je za sebe, kao što je i grad u kojem živite). Nakon toga možete napisati kratak opis sebe; boja kose, očiju, visina, dob...
U drugom dijelu pišite malo o sebi.Kojim poslom se bavite, što su vaši hobiji, koju vrstu glazbe slušate, koje vrste filmova volite i čime se bavite u slobodno vrijeme.
U trećem dijelu napišite što očekujete da ćete pronaći na stranicama za dopisivanje sa curama, tako će ostale cure znati zašto ste se prijavili i šta tražite, a ujedno ćete privući i odgovarajuću skupinu ljudi.

Ono najbitnije je da budete iskreni!

Vaš profil vam prije svega služi za dopisivanje preko interneta kao neka vrsta zajedničkog interesa s a djevojkama s kojima  ćete se dopisivati, a moža uslijedi i upoznavanje sa djevojkama .Napravite dobru fotografiju i stavite je u vaš profil.Slika ohrabruje djevojke i daje joj priliku da vas prosudi.Slika vam više koristi nego što vam odmaže.

Što žene žele


Što žene žele? To je pitanje za sva vremena.

Žene žele da čovjek bude siguran...ne arogantni kreten.Postoji velika razlika.Žene žele komunikativnu osobu.Žele da budete dovoljno zanimljivi i humoristični.
Izgovorite smiješne stvari na temelju okolnosti u tom trenutku.Ako niste jako humoristična osoba kupite knjigu o humoru. Svatko može razviti smisao za humor. Dobar smisao za humor od inače vrlo ozbiljnog čovjeka može biti vrlo atraktivan za žene.

Želite li joj pokazati da ste zabavni , uzbudljivi, potrudite se.
Kaže se da je smijeh ključ za ženino srce.

Nema komentara:

Objavi komentar